Перейти до основного вмісту

Публікації

        Шановні батьки, учні, вчителі, прийміть найщиріші привітання з Пасхою та Великодніми святами! Під зорями весна ще буде спати,  Ще місто мла вкриватиме густа,  А ми до церкви підем привітати  Воскреслого Христа.  А в церкві так велично, світло буде,  Заграють дзвони із церковних веж,  І разом з ними заспівають люди:  Христос воскрес! У поле, в ліс, де сніг останній тане,  У досвіток покотиться луна.  А там зі сну прокинеться і встане  Дзвінка весна.                           З повагою учнівський комітет.
Останні дописи
😊 30.03 на шкільній лінійці,  був проведений "показ" шкільних форм. На щастя,  учні школи віднеслися до цього показу з особливим підходом, адже їм надали право самим обрати наряд, у якому їм буде зручно відвідувати школу. Участь взяли всі учні нашої школи(5-11класи). Говорили, що найбільше виділилась форма у учнів дев'ятого-А та одинадцятих класів. Учням, вчителям та адміністрації нашої школи - залишається чекати на рішення суддів.
Привіт! 30.03 після першого уроку, в холі, буде проводитись представлення шкільної форми та святкової. Участь будуть брати всі класи, від 5-11. Дуже цікаво, яку ж все ж таки форму оберуть.
Всім, привіт! Мене звуть Інна. Я ходжу до 9 класу Полицької ЗОШ. Я голова учнівського самоврядування "Світанок". У цьому блозі я бути писати про проведені заходи в школі і які мають відбутись. Думаю вам буде цікавенько))👑